downloadpsd

خانه

کاربردهای گیاه مرزه در زمینه درمانی و آشپزی

  • چاپ
توضیحات
نوشته شده توسط Super User
دسته: blog
منتشر شده در 08 بهمن 1400
بازدید: 424
کاربردهای گیاه مرزه در زمینه درمانی و آشپزی

کاربردهای گیاه مرزه در زمینه درمانی و آشپزی، مرزه گیاه به شرایط آب و هوایی مختلف بسیار مقاوم است و برای رشد خود به نور خورشید نیازمند می‌باشد. ارتفاع این گیاه به طور تقریبی به ۴۰ تا ۶۰ سانتی متر می‌رسد. این گیاه دارای برگ‌های نرم و سبز تیره‌ای است که گل‌های بنفش کوچک می‌دهد. مرزه‌ی زمستانی نیز دارای مشخصه‌ی رشد یکسانی با مرزه‌ی تابستانی است با اینحال این گیاه دارای ساقه‌های چوبی سختی است.

ادامه مطلب: کاربردهای گیاه مرزه در زمینه درمانی و آشپزی

آشنایی با خواص و فواید مرزه برای سلامتی

  • چاپ
توضیحات
نوشته شده توسط Super User
دسته: blog
منتشر شده در 08 بهمن 1400
بازدید: 427
آشنایی با خواص و فواید مرزه برای سلامتی

آشنایی با خواص و فواید مرزه برای سلامتی، گیاه خوشبو و خوش طعم مرزه یکی از گیاهان محبوبی است که به طور گسترده در غذاهای اروپایی و آمریکای شرقی به کار گرفته می‌شود. از لحاظ گیاه شناسی، این گیاه سالانه، متعلق به خانواده‌ی نعناع بوده و از لحاظ علمی نیز به عنوان Satureja hortensis شناخته شده است. در این مقاله قصد داریم شما را با خواص و فواید مرزه آشنا کنیم.

ادامه مطلب: آشنایی با خواص و فواید مرزه برای سلامتی

توصیه ها و نکاتی که در مورد مصرف روی باید بدانیم

  • چاپ
توضیحات
نوشته شده توسط Super User
دسته: blog
منتشر شده در 08 بهمن 1400
بازدید: 412
توصیه ها و نکاتی که در مورد مصرف روی باید بدانیم

توصیه ها و نکاتی که در مورد مصرف روی باید بدانیم، تنها مصرف بسیار کمی از روی برای به دست آوردن مزایای آن کافی است. اخیرا مطالعات نشان می‌دهد که مصرف مجاز برای زنان ۸ میلی گرم در روز و برای مردان ۱۱ میلی گرم در روز می‌باشد. نبود مقدار کافی از روی در بدن، باعث می‌شود فرد در معرض بیماری‌های مختلف قرار گیرد. تحقیقات نشان می‌دهد که کمبود روی مسئول ۸۰۰۰۰۰ مرگ و میر در کودکان است. این عنصر به طور طبیعی در انواع مختلفی از غذاها یافت می‌شود اما می‌توان آن را در مکمل‌ها نیز پیدا کرد. با ما همراه باشید تا نکات و توصیه هایی را در مورد میزان مصرف روی برای شما بیان کنیم.

ادامه مطلب: توصیه ها و نکاتی که در مورد مصرف روی باید بدانیم

خواص و مزایای روی (زینک) برای سلامتی انسان

  • چاپ
توضیحات
نوشته شده توسط Super User
دسته: blog
منتشر شده در 08 بهمن 1400
بازدید: 402
خواص و مزایای روی (زینک) برای سلامتی انسان

خواص و مزایای روی (زینک) برای سلامتی انسان، روی (Zn زینک) یک فلز واسطه متعلق به گروه ۱۲ جدول تناوبی است. به عنوان یک “عنصر کمیاب ضروری”، روی اهمیت بیولوژیکی قابل توجهی برای گیاهان و حیوانات دارد. این عنصر مسئول عملکردهای مختلفی در بدن انسان است و فعالیت ۱۰۰ آنزیم مختلف را تحریک می‌کند. در این مقاله قصد داریم برخی از مزایای روی برای سلامتی را بیان کنیم.

ادامه مطلب: خواص و مزایای روی (زینک) برای سلامتی انسان

صفحه3 از12

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • شما اینجا هستید:  
  • خانه
  • خانه
  • بلاگ

آخرین مطالب

  • 5 نمونه از فیبرهای خوراکی که مزایای فراوانی برای حفظ سلامتی انسان دارند
  • فلاونوئیدها، آنتی اکسیدان هایی که تنها در مواد غذایی گیاهی یافت می شوند
  • بربرین چیست و نحوه عملکرد آن در بدن به چه صورت است؟
  • چه دلایلی باعث عدم کنترل اشتها و گرسنگی های مفرط می شوند
  • "استرس"، "مصرف زیاد الکل"، کمبود پروتئین" و "عدم جذب چربی به اندازه کافی"، چهار عامل گرسنگی کاذب
  • آشنایی با فیبرومیالژیا و مواد غذایی که می توانند درد ناشی از این بیماری را بهبود بخشند
  • بررسی سه دلیل گرسنگی کاذب: "از دست رفتن آب بدن"، "عدم داشتن خواب راحت" و "علاقه شدید به کربوهیدرات های نشاسته ای"
  • رژیم MIND چیست و در این رژیم چه مواد غذایی را باید مصرف کرد و از مصرف چه موادی باید اجتناب کرد؟
  • کاربردهای گیاه مرزه در زمینه درمانی و آشپزی
  • آشنایی با خواص و فواید مرزه برای سلامتی

 قالب وردپرس

 سئو

عسل

آگهی رایگان


آگهی رایگان اینترنتی


ثبت آگهی

 آگهی اینترنتی

 ژل رویال

مربی سگ

مرکز مشاوره کودک میدان ونک

فروش پودر گوجه

مشاوره پیش از ازدواج در سعادت آباد


افزایش بازدید گوگل | یک لینک ایرانی

بالا

© 2022 downloadpsd